Selecteer een pagina

OVer ons

Altijd een goed idee

JGidee is ontstaan doordat het hobbymatige werk uit de hand gelopen is. Het idee voor een eigen bedrijf was geboren. JGidee biedt u verschillende diensten aan omtrent design, drukwerk en levering. Ook hebben wij kennis van vele zaken rondom de IT-dienstverlening. 

Wij zorgen ervoor dat het ontwerp gemaakt, gedrukt en bij u afgeleverd wordt. Ons motto is ook: Tot in de puntjes geregeld. Graag ontzorgen we u en zorgen dat alles goed geregeld wordt.

Idee

Heeft u een idee voor drukwerk, maar weet u niet hoe u dit het best aan kunt pakken? JGidee helpt graag!

l

Ontwerp

Van uw idee maken wij een ontwerp. Dit ontwerp laat JGidee u een aantal keer zien zodat we er zeker van zijn dat het klopt.

Levering

JGidee levert het gedrukte materiaal altijd bij u zelf af. Wilt u op een andere manier het materiaal ontvangen, dan horen wij dat graag.

Ondersteuning

JGidee heeft kennis in huis over allerlei zaken. Heeft u een probleem en komt u er niet uit? Raadpleeg JGidee en wij komen u graag helpen.

Software

JGidee is een jong bedrijf dat naast drukwerk ook software kan leveren. Dit kan implementatie van een softwarepakket, ontwikkelen van software of beheren van software zijn.

u

Meer informatie

Wilt u meer informatie over JGidee, of wilt u een opdracht aan JGidee overlaten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ontwerp, drukwerk, support en softwareontwikkeling wordt bij JGidee
tot in de puntjes geregeld…

Onze expertise

  • Wordpress 95% 95%
  • PHP 80% 80%
  • JavaScript 85% 85%
  • Klantvriendelijkheid 100% 100%
  • Creativiteit 75% 75%
  • Oplossingsgericht 100% 100%

Kom in contact met JGidee
Wees welkom!

Heeft u een vraag, of wilt u een opdracht aan JGidee overlaten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3 + 2 =

×

Hoi!

Neem contact met ons op, of stuur een email naar hallo@jgidee.nl.

× Kom in contact met ons!